Iz arhive: Uz nazočnost Kravat pukovnije, RRiF grupa proslavila dvostruku obljetnicu – 25 godina uspješnog poslovanja i 10 godina rada RRiF Visoke škole

RRiF grupa je u petak, 18. prosinca 2015. godine, u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu proslavila 25 godina uspješnog poslovanja, a RRiF Visoka just click škola 10 godina rada. Uzvanici su uživali u operi Nikola Šubić Zrinjski, djelu Ivana pl. Zajca koje nakon gotovo 140 godina prikazivanja i više od sedamsto izvedbi i dalje oduševljava publiku.
Već četvrtinu stoljeća RRiF je siguran partner i savjetodavac svojim klijentima kojima je na ovaj način zahvalio na ukazanom povjerenju. RRiF Visoka škola obrazuje financijske menadžere, pružajući im znanje i stručnost s kojima sigurno ulaze u svijet financija.

“Ponosni smo na naša postignuća, a prije svega na izvrsnu suradnju sa svojim klijentima, vanjskim suradnicima i studentima RRiF Visoke škole” rekao je direktor RriF-a Branimir Markota.

Proslavu jubileja svojom je nazočnošću uveličala i Počasna satnija Kravat pukovnije a reakcije domaćina i mnogobrojnih uvaženih gostiju na pripremljeni program, bile su i više nego pozitivne: